Skladem
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná s příchutí (100% arabika)
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí slaného karamelu
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma s příchutí slaného karamelu (3%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 36 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 1,2 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
pražená mletá káva aromatizovaná s příchutí (100% arabika)
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí slaného karamelu
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma s příchutí slaného karamelu (3%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 36 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 1,2 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vaječného koňaku a rumu
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vaječného koňaku a rumu
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs vybraných brazilských arabik. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstran...