Skladem
Datum dostupnosti:
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma vaječného koňaku.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma vaječného koňaku (1,6 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 38 kJ/ 9 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.4 g (z toho cukry 1.1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma vaječného koňaku.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma vaječného koňaku (1,6 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 38 kJ/ 9 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.4 g (z toho cukry 1.1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Vysoký
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový dž...
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový dž...