Poslední 3 kusy skladem
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva (100% arabika)
Vychutnejte si dokonalou chuť kávy bez složité přípravy. Vybrané druhy káv jsme nyní zabalili do kávových kapslí, které jsou ideální pro rychlou přípravu a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí. V kapslích najdete pouze kávy, které jsou pro tento druh přípravy nejvhodnější, poskytují bohatou paletu chutí, aby si vybral každý přesně podle svého gusta. Pro plnou chuť a výrazné aroma doporučujeme přípravu na espresso (40 ml). Kapsle jsou vhodné pro kávovary systému Nespresso®. Tato značka je registrovanou ochrannou známkou společnosti Societé des Produits Nestlé S.A., která se žádným způsobem nepodílela na výrobě těchto kapslí a nemá jakoukoli spojitost se společností OXALIS spol. s r.o.
Chuťový profil: karambola, jahodový sorbet, mandlové mléko.
Balení obsahuje 10 kapslí.
Příprava v kávovaru Nespresso:
1. Naplňte kávovar čerstvou vodou (nejlépe filtrovanou).
2. Zapněte kávovar.
3. Nechte přístroj zahřát (cca 25 sekund), poté se rozsvítí kontrolky.
4. Zvedněte páku a vložte kávovou kapsli.
5. Sklopte páku a postavte šálek pod výpusť kávy.
6. Stlačte tlačítko Espresso (40 ml) a nechte kávu protékat, po dokončení přípravy se automaticky zastaví.
7. Šálek s kávou nyní můžete odebrat. Zvedněte a sklopte páku, použitá kapsle spadne do odpadního zásobníku.
8. Kapsli poté vyjměte ze zásobníku a vyhoďte do bioodpadu.
pražená mletá káva (100% arabika)
Vychutnejte si dokonalou chuť kávy bez složité přípravy. Vybrané druhy káv jsme nyní zabalili do kávových kapslí, které jsou ideální pro rychlou přípravu a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí. V kapslích najdete pouze kávy, které jsou pro tento druh přípravy nejvhodnější, poskytují bohatou paletu chutí, aby si vybral každý přesně podle svého gusta. Pro plnou chuť a výrazné aroma doporučujeme přípravu na espresso (40 ml). Kapsle jsou vhodné pro kávovary systému Nespresso®. Tato značka je registrovanou ochrannou známkou společnosti Societé des Produits Nestlé S.A., která se žádným způsobem nepodílela na výrobě těchto kapslí a nemá jakoukoli spojitost se společností OXALIS spol. s r.o.
Chuťový profil: karambola, jahodový sorbet, mandlové mléko.
Balení obsahuje 10 kapslí.
Příprava v kávovaru Nespresso:
1. Naplňte kávovar čerstvou vodou (nejlépe filtrovanou).
2. Zapněte kávovar.
3. Nechte přístroj zahřát (cca 25 sekund), poté se rozsvítí kontrolky.
4. Zvedněte páku a vložte kávovou kapsli.
5. Sklopte páku a postavte šálek pod výpusť kávy.
6. Stlačte tlačítko Espresso (40 ml) a nechte kávu protékat, po dokončení přípravy se automaticky zastaví.
7. Šálek s kávou nyní můžete odebrat. Zvedněte a sklopte páku, použitá kapsle spadne do odpadního zásobníku.
8. Kapsli poté vyjměte ze zásobníku a vyhoďte do bioodpadu.
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hoja Blanca je kooperace, která se snaží pomáhat s čištěním a prodejem kávy drobným pěstitelům ve velmi nedostupné oblasti Cuilco v departementu Huehuetenango. Káva z tohoto regionu patří k tomu nejlepšímu, co Guatemal...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hoja Blanca je kooperace, která se snaží pomáhat s čištěním a prodejem kávy drobným pěstitelům ve velmi nedostupné oblasti Cuilco v departementu Huehuetenango. Káva z tohoto regionu patří k tomu nejlepšímu, co Guatemal...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...