Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika).
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2380 kJ/ 568 kcal, tuky 38 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g), sacharidy 47 g (z toho cukry 32 g), bílkoviny 9 g, sůl 0 g.
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika).
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2380 kJ/ 568 kcal, tuky 38 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g), sacharidy 47 g (z toho cukry 32 g), bílkoviny 9 g, sůl 0 g.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.