Skladem
Datum dostupnosti:
Káva pochází z různých regionů obklopujících slavnou horu Mount Kenya. Kávovníky rostou v hlubokých a bohatých sopečných půdách ve vysoké nadmořské výšce až 1900 m.n.m. Charakteristika: karambola - limetka - ušlechtilá čokoláda. Mohutné tělo, citronová acidita.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Káva pochází z různých regionů obklopujících slavnou horu Mount Kenya. Kávovníky rostou v hlubokých a bohatých sopečných půdách ve vysoké nadmořské výšce až 1900 m.n.m. Charakteristika: karambola - limetka - ušlechtilá čokoláda. Mohutné tělo, citronová acidita.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pr...
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pr...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva pochází z plantáží malých pěstitelů v oblasti Huehuetenango. Pěstuje se ve výšce 1500-1600 m. Vůni dominuje delikátní čokoláda. V chuti objevíte zralé angrešty s černým rybízem se sladce čokoládovou d...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva pochází z plantáží malých pěstitelů v oblasti Huehuetenango. Pěstuje se ve výšce 1500-1600 m. Vůni dominuje delikátní čokoláda. V chuti objevíte zralé angrešty s černým rybízem se sladce čokoládovou d...
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.
Proces: honey, Region: Tarrazu, Nadmořská výška: 1500 m.n.m., Farma: Juanachute, Odrůda: Caturra, Catuai. Charakteristika: mandarinka - datle - mandlové mléko. Sametové tělo, citrónová acidita.