Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Promytá káva z oblasti Sheka Forest v Biosférické rezervaci zapsané na seznamu UNESCO. Pochází z farmy Gamadro, kterou vede Anbaw Abeto Kekilo. Káva s výraznou vůní hořké čokolády a třtinového cukru. Také v chuti je čokoláda dominantní, navíc v ní objevíte tropickou papáju doplněnou jemnou notou třtinového cukru. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, moka, aeropress.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Promytá káva z oblasti Sheka Forest v Biosférické rezervaci zapsané na seznamu UNESCO. Pochází z farmy Gamadro, kterou vede Anbaw Abeto Kekilo. Káva s výraznou vůní hořké čokolády a třtinového cukru. Také v chuti je čokoláda dominantní, navíc v ní objevíte tropickou papáju doplněnou jemnou notou třtinového cukru. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro tyto druhy přípravy: french press, moka, aeropress.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pr...
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pr...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma originálních čokoládových pralinek.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma originálních čokoládových pralinek.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.