Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Široká škála exotických chuťových profilů. Kakaový prášek je sytě červené barvy s výraznou nótou červeného vína a ovoce. Obsah kakaového másla 20 - 22 %.
kakaový prášek. Široká škála exotických chuťových profilů. Kakaový prášek je sytě červené barvy s výraznou nótou červeného vína a ovoce. Obsah kakaového másla 20 - 22 %. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 1548 kJ/ 370 kcal, tuky 21 g (z toho nasycené mastné kyseliny 13 g), sacharidy 8.9 g (z toho cukry 0.4 g), bílkoviny 19 g, sůl 0.04 g.
Široká škála exotických chuťových profilů. Kakaový prášek je sytě červené barvy s výraznou nótou červeného vína a ovoce. Obsah kakaového másla 20 - 22 %.
kakaový prášek. Široká škála exotických chuťových profilů. Kakaový prášek je sytě červené barvy s výraznou nótou červeného vína a ovoce. Obsah kakaového másla 20 - 22 %. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 1548 kJ/ 370 kcal, tuky 21 g (z toho nasycené mastné kyseliny 13 g), sacharidy 8.9 g (z toho cukry 0.4 g), bílkoviny 19 g, sůl 0.04 g.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.