Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Jemná bílá čokoláda se rozplývá na jazyku a dokonale ladí s mrazem sušenými malinami, které dodávají osvěžující ovocnou chuť a lehkou kyselkavost. Spojení krémové sladkosti a svěžího ovoce tvoří dokonalou harmonii chutí, která potěší každého milovníka čokolády. Toto elegantní čokoládové srdce je ideálním dárkem pro každou příležitost - ať už chcete vyjádřit lásku, vděk nebo si dopřát sladkou chvilku jen pro sebe.
Složení
Bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , emulgátor sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma), mrazem sušené ostružiny.
Jemná bílá čokoláda se rozplývá na jazyku a dokonale ladí s mrazem sušenými malinami, které dodávají osvěžující ovocnou chuť a lehkou kyselkavost. Spojení krémové sladkosti a svěžího ovoce tvoří dokonalou harmonii chutí, která potěší každého milovníka čokolády. Toto elegantní čokoládové srdce je ideálním dárkem pro každou příležitost - ať už chcete vyjádřit lásku, vděk nebo si dopřát sladkou chvilku jen pro sebe.
Složení
Bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , emulgátor sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma), mrazem sušené ostružiny.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.