Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Čerstvý jarní čaj z oblasti Kagoshima. Čajové keře jsou před sklizní stíněny po dobu 10 dnů a tím lístky získají svou typicky smaragdově zelenou barvu. Chuť je jemná, počáteční svěžest s lehkými tóny umami se postupně rozvíjí do sladké chuti mandlového mléka.
vodou o teplotě 60°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Čerstvý jarní čaj z oblasti Kagoshima. Čajové keře jsou před sklizní stíněny po dobu 10 dnů a tím lístky získají svou typicky smaragdově zelenou barvu. Chuť je jemná, počáteční svěžest s lehkými tóny umami se postupně rozvíjí do sladké chuti mandlového mléka.
vodou o teplotě 60°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Ovocný porcovaný čaj s kouzelnou chutí červených plodů.
Ovocný porcovaný čaj s kouzelnou chutí červených plodů.
Přispívá k normální činnosti mozku a periférního oběhového systému (oči, sluch). Může snižovat srážlivost krve.
Přispívá k normální činnosti mozku a periférního oběhového systému (oči, sluch). Může snižovat srážlivost krve.
Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu! Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům i kloubům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. ...
Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu! Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům i kloubům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. ...