pravý zelený práškový čaj
Matcha je nejkvalitnější druh japonského zeleného čaje pěstovaného z velké části ve stínu. Je vyrobena z nejmladších lístků čajovníku a pomletá mlecími kameny na jemný zelený prášek. Matcha Asagiri se produkuje v okolí městečka Nishio v prefektuře Aichi ̵1 tradiční lokalitě zaměřené na tento druh čaje. Vůně i chuť je delikátní, připomíná pistáciové oříšky a dobře vyzrálé avokádo.
Návod k použití: vložte 2 špetky rozemletého čaje pomocí bambusové lžičky (přibližně 1 čajové lžičky) do misky, zalijte horkou vodou o teplotě max. 80° C, pečlivě rozmíchejte pomocí bambusové metličky až je nálev jemný a zpěněný.
pravý zelený práškový čaj
Střední
pravý zelený práškový čaj
Matcha je nejkvalitnější druh japonského zeleného čaje pěstovaného z velké části ve stínu. Je vyrobena z nejmladších lístků čajovníku a pomletá mlecími kameny na jemný zelený prášek. Matcha Asagiri se produkuje v okolí městečka Nishio v prefektuře Aichi ̵1 tradiční lokalitě zaměřené na tento druh čaje. Vůně i chuť je delikátní, připomíná pistáciové oříšky a dobře vyzrálé avokádo.
Návod k použití: vložte 2 špetky rozemletého čaje pomocí bambusové lžičky (přibližně 1 čajové lžičky) do misky, zalijte horkou vodou o teplotě max. 80° C, pečlivě rozmíchejte pomocí bambusové metličky až je nálev jemný a zpěněný.
pravý zelený práškový čaj
Střední
Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu! Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. Hydrolyzov...
Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu! Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. Hydrolyzov...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...