Skladem
Datum dostupnosti:
pravý zelený práškový čaj
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, či smoothie. Vůně čaje připomíná čerstvě posečenou louku, chuť se nese v tónu vyzrálých vlašských ořechů a je plná, výrazná a dlouhotrvající.
Vysypte obsah sáčku do misky nebo šálku, zalijte 200 ml vody o teplotě max. 80° C, pečlivě rozmíchejte nejlépe pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný.
pravý zelený práškový čaj Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 13.56 kJ/ 3.24 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0 g.
Střední
pravý zelený práškový čaj
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, či smoothie. Vůně čaje připomíná čerstvě posečenou louku, chuť se nese v tónu vyzrálých vlašských ořechů a je plná, výrazná a dlouhotrvající.
Vysypte obsah sáčku do misky nebo šálku, zalijte 200 ml vody o teplotě max. 80° C, pečlivě rozmíchejte nejlépe pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný.
pravý zelený práškový čaj Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 13.56 kJ/ 3.24 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0 g.
Střední
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...