Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj
Zahrada se rozprostírá v Nilgiri ve výšce 1900 m. n. m. Oblast, v níž se nachází, byla původně osídlena skotskými osadníky, kterým připomínala jejich rodnou vysočinu. V čajové továrně se produkuje výhradně zelený čaj. Po zalití podlouhlých zelených listů vzniká žlutozelený nálev. Ve vůni i chuti se doplňuje osvěžující citrónová tráva s lehkou notou sladkého pomeranče.
vodou o teplotě 70-80 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
sypaný pravý zelený čaj
Zahrada se rozprostírá v Nilgiri ve výšce 1900 m. n. m. Oblast, v níž se nachází, byla původně osídlena skotskými osadníky, kterým připomínala jejich rodnou vysočinu. V čajové továrně se produkuje výhradně zelený čaj. Po zalití podlouhlých zelených listů vzniká žlutozelený nálev. Ve vůni i chuti se doplňuje osvěžující citrónová tráva s lehkou notou sladkého pomeranče.
vodou o teplotě 70-80 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí lesních plodů s tóny vanilky.
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí lesních plodů s tóny vanilky.
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...