Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý zelený čaj
Zelený čaj z oblasti Ilam, kde historicky započalo pěstování čaje v Nepálu. Čaj se tu pěstuje ve výšce od 915 do 1 830 m. Lehce zavinuté, zelené lístky doplněné světlými tipsy vytvářejí po zalití světle žlutý nálev. Ve vůni i chuti lze identifikovat čajovou růži.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 8 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
Nízký
sypaný pravý zelený čaj
Zelený čaj z oblasti Ilam, kde historicky započalo pěstování čaje v Nepálu. Čaj se tu pěstuje ve výšce od 915 do 1 830 m. Lehce zavinuté, zelené lístky doplněné světlými tipsy vytvářejí po zalití světle žlutý nálev. Ve vůni i chuti lze identifikovat čajovou růži.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 8 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
Nízký
Zelený čaj z oblasti Simao v provincii Yunnan. Je natolik populární a zavedený, že jej místní lidé popíjejí každodenně. Tmavě zelené, mírně svinuté čajové lístky vytvářejí nálev světle zelené barvy. V chuti i vůni naleznete sušenou švestku s lehce kouřovým nádechem.
Zelený čaj z oblasti Simao v provincii Yunnan. Je natolik populární a zavedený, že jej místní lidé popíjejí každodenně. Tmavě zelené, mírně svinuté čajové lístky vytvářejí nálev světle zelené barvy. V chuti i vůni naleznete sušenou švestku s lehce kouřovým nádechem.
Smetánka, máta, ostropestřec a třezalka přispívají k normálnímu trávení a normální funkci jater. Fenykl přispívá k normálnímu trávení. U citlivých osob možnost fotosenzibilizace (třezalka).
Smetánka, máta, ostropestřec a třezalka přispívají k normálnímu trávení a normální funkci jater. Fenykl přispívá k normálnímu trávení. U citlivých osob možnost fotosenzibilizace (třezalka).
Bancha se vyznačuje výraznou chutí, která se zvolna rozlévá do celé ústní dutiny. Pojmenování Arashiyama je synonymem pro "bouřlivé hory". Zprvu nasládlá chuť přechází v závěru v příjemně nahořklý tón připomínající mladé vlašské oříšky.
Bancha se vyznačuje výraznou chutí, která se zvolna rozlévá do celé ústní dutiny. Pojmenování Arashiyama je synonymem pro "bouřlivé hory". Zprvu nasládlá chuť přechází v závěru v příjemně nahořklý tón připomínající mladé vlašské oříšky.