Skladem
Datum dostupnosti:
Zelený čaj z oblasti Simao v provincii Yunnan. Je natolik populární a zavedený, že jej místní lidé popíjejí každodenně. Tmavě zelené, mírně svinuté čajové lístky vytvářejí nálev světle zelené barvy. V chuti i vůni naleznete sušenou švestku s lehce kouřovým nádechem.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte v poměru 12 g (cca 8 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
Nízký
Zelený čaj z oblasti Simao v provincii Yunnan. Je natolik populární a zavedený, že jej místní lidé popíjejí každodenně. Tmavě zelené, mírně svinuté čajové lístky vytvářejí nálev světle zelené barvy. V chuti i vůni naleznete sušenou švestku s lehce kouřovým nádechem.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte v poměru 12 g (cca 8 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
Nízký
Zelený čaj z oblasti Simao v provincii Yunnan. Je natolik populární a zavedený, že jej místní lidé popíjejí každodenně. Tmavě zelené, mírně svinuté čajové lístky vytvářejí nálev světle zelené barvy. V chuti i vůni naleznete sušenou švestku s lehce kouřovým nádechem.
Zelený čaj z oblasti Simao v provincii Yunnan. Je natolik populární a zavedený, že jej místní lidé popíjejí každodenně. Tmavě zelené, mírně svinuté čajové lístky vytvářejí nálev světle zelené barvy. V chuti i vůni naleznete sušenou švestku s lehce kouřovým nádechem.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.