Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Čajová zahrada Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Lehce zavinuté černohnědé lístky vytvářejí po zalití nasládlý nálev, jehož vůně i chuť připomíná karamel v zajímavé kombinaci se sladkým citronem.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Čajová zahrada Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Lehce zavinuté černohnědé lístky vytvářejí po zalití nasládlý nálev, jehož vůně i chuť připomíná karamel v zajímavé kombinaci se sladkým citronem.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Černý čaj z čajové zahrady Coonoor, která se řadí mezi nejstarší v oblasti Nilgiri. Leží v nadmořské výšce 1850 m a poskytuje nádherné výhledy do okolí. Vůně je jemně medová, prostoupená lehkou ovocnou stopou. V chuti dominují citrusové plody, v závěru se objevuje nasládlá ostružinová nota.
Černý čaj z čajové zahrady Coonoor, která se řadí mezi nejstarší v oblasti Nilgiri. Leží v nadmořské výšce 1850 m a poskytuje nádherné výhledy do okolí. Vůně je jemně medová, prostoupená lehkou ovocnou stopou. V chuti dominují citrusové plody, v závěru se objevuje nasládlá ostružinová nota.
…jahody s lehkou citrusovou notou
…jahody s lehkou citrusovou notou
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...