Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dávají po zalití sytý, hnědooranžový nálev. Ve vůni i chuti se objevuje ušlechtilá hořká čokoláda a mandarinka.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
sypaný pravý černý čaj
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dávají po zalití sytý, hnědooranžový nálev. Ve vůni i chuti se objevuje ušlechtilá hořká čokoláda a mandarinka.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Vysokohorský čaj ze střechy světa, je silnější než v sousedství položený Darjeeling, obsahuje velké množství zlatých tipsů (pupenů). Krátké hnědočerné lístky dávají vzniku nálevu hnědožluté barvy s vůní i chutí připomínající luční med.
Vysokohorský čaj ze střechy světa, je silnější než v sousedství položený Darjeeling, obsahuje velké množství zlatých tipsů (pupenů). Krátké hnědočerné lístky dávají vzniku nálevu hnědožluté barvy s vůní i chutí připomínající luční med.
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.