Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý zelený čaj ochucený
Neobyčejná kombinace korejského zeleného čaje z druhé sklizně - Sejak (49 %), pražené rýže (48 %) a práškového čaje Garucha (3 %). Nálev se vyznačuje lehkou nasládlou notou v kombinaci s chutí pražené rýže a medovým zakulacením.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Zelený čaj.
sypaný pravý zelený čaj ochucený
Neobyčejná kombinace korejského zeleného čaje z druhé sklizně - Sejak (49 %), pražené rýže (48 %) a práškového čaje Garucha (3 %). Nálev se vyznačuje lehkou nasládlou notou v kombinaci s chutí pražené rýže a medovým zakulacením.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Zelený čaj.
Matcha je nejkvalitnější druh japonského zeleného čaje pěstovaného z velké části ve stínu. Je vyrobena z nejmladších lístků čajovníku a pomletá mlecími kameny na jemný zelený prášek. Matcha Asagiri se produkuje v okolí městečka Nishio v prefektuře Aichi ̵1 tradiční lokalitě zaměřené na tento druh...
Matcha je nejkvalitnější druh japonského zeleného čaje pěstovaného z velké části ve stínu. Je vyrobena z nejmladších lístků čajovníku a pomletá mlecími kameny na jemný zelený prášek. Matcha Asagiri se produkuje v okolí městečka Nishio v prefektuře Aichi ̵1 tradiční lokalitě zaměřené na tento druh...
Ájurvédský čaj s typickou chutí kurkumy s tóny skořice a zázvoru.
Ájurvédský čaj s typickou chutí kurkumy s tóny skořice a zázvoru.
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.