Není skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý černý čaj
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 3-4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Střední
sypaný pravý černý čaj
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 3-4 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Střední
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Vyvážená odpolední směs černých čajů. Ve směsi převažují tmavě hnědé lístky, doplněné drobnými jasně zelenými. Po zalití vzniká hnědooranžový nálev, který ve vůni i chuti připomíná oves, mladý lískový oříšek a tonka boby.
Vyvážená odpolední směs černých čajů. Ve směsi převažují tmavě hnědé lístky, doplněné drobnými jasně zelenými. Po zalití vzniká hnědooranžový nálev, který ve vůni i chuti připomíná oves, mladý lískový oříšek a tonka boby.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.