Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Kombinací tří káv jsme vytvořili recepturu, která je přímo určena pro přípravu kávy v kombinaci s mlékem. Je to dáno výslednou chutí, ve které převažují tóny hořké čokolády a především mohutné tělo. Takto připravená káva je sametově jemná, s lehkým nádechem oříšků. Je vhodná spíše pro milovníky tradičnější chuti kávy.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 30 ml vody použijte 8 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Kombinací tří káv jsme vytvořili recepturu, která je přímo určena pro přípravu kávy v kombinaci s mlékem. Je to dáno výslednou chutí, ve které převažují tóny hořké čokolády a především mohutné tělo. Takto připravená káva je sametově jemná, s lehkým nádechem oříšků. Je vhodná spíše pro milovníky tradičnější chuti kávy.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 30 ml vody použijte 8 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,v...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,v...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní. V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, sladké. Acidita nízká.Ideální pro t...
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní. V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, sladké. Acidita nízká.Ideální pro t...