Skladem
Datum dostupnosti:
Decentní a přitom výrazná chuť čaje Matcha s přírodním kiwi aroma se postarala o další sympatickou recepturu Cool Drinks. Nezklame vás. Obsah kofeinu 10,01 mg/100 ml.
Voda, třtinový cukr, citronová šťáva, pravý zelený práškový čaj Matcha 0,4 %, přírodní aroma kiwi 0,1 %.
Decentní a přitom výrazná chuť čaje Matcha s přírodním kiwi aroma se postarala o další sympatickou recepturu Cool Drinks. Nezklame vás. Obsah kofeinu 10,01 mg/100 ml.
Voda, třtinový cukr, citronová šťáva, pravý zelený práškový čaj Matcha 0,4 %, přírodní aroma kiwi 0,1 %.
Koncentrát ze zeleného čaje Matcha s příchutí maliny je vynikající na přípravu domácí limonády. Sirup využijete i do různých koktejlů, kterým dodá jedinečnou chuť. Před použitím vždy protřepejte. Čajové sirupy Tea Syrups se vyrábí v České republice podle origin...
Koncentrát ze zeleného čaje Matcha s příchutí maliny je vynikající na přípravu domácí limonády. Sirup využijete i do různých koktejlů, kterým dodá jedinečnou chuť. Před použitím vždy protřepejte. Čajové sirupy Tea Syrups se vyrábí v České republice podle origin...
Čajová zahrada Puttabong leží ve výšce 457 - 1981 m a patří tak mezi jedny z nejvýše položených. Je také jednou z plošně nejrozsáhlejších a zároveň nejstarších plantáží v Darjeelingu. Hrubé, tmavě zelené lístky uvolňují po zalití světle žlutý nálev. Vůně a chuť jsou příjemně nasládlé do tónů mla...
Čajová zahrada Puttabong leží ve výšce 457 - 1981 m a patří tak mezi jedny z nejvýše položených. Je také jednou z plošně nejrozsáhlejších a zároveň nejstarších plantáží v Darjeelingu. Hrubé, tmavě zelené lístky uvolňují po zalití světle žlutý nálev. Vůně a chuť jsou příjemně nasládlé do tónů mla...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...