Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika).
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2380 kJ/ 568 kcal, tuky 38 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g), sacharidy 47 g (z toho cukry 32 g), bílkoviny 9 g, sůl 0 g.
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika).
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2380 kJ/ 568 kcal, tuky 38 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g), sacharidy 47 g (z toho cukry 32 g), bílkoviny 9 g, sůl 0 g.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...