Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý zelený čaj ochucený
Pochází z čínské provincie Fujian. Sušené lístky tohoto čaje mohou připomínat tlapku opice s bílou srstí. Odtud pochází i čínské pojmenování čaje Bai Mao Hou, tedy doslova “bělosrstá opice”. Hnědozelené lístky v kombinaci se stříbřitými tipsy vytváří delikátní zelený čaj jemně ochucený květy růže.
vodou o teplotě 70-80 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj ochucený
sypaný pravý zelený čaj ochucený
Pochází z čínské provincie Fujian. Sušené lístky tohoto čaje mohou připomínat tlapku opice s bílou srstí. Odtud pochází i čínské pojmenování čaje Bai Mao Hou, tedy doslova “bělosrstá opice”. Hnědozelené lístky v kombinaci se stříbřitými tipsy vytváří delikátní zelený čaj jemně ochucený květy růže.
vodou o teplotě 70-80 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj ochucený
Zelená obdoba oblíbeného zemitého čaje Pu-Erh z oblasti Yunnan.
Zelená obdoba oblíbeného zemitého čaje Pu-Erh z oblasti Yunnan.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Jeden z nejcennějších čínských zelených čajů s limitovanou produkcí. Vyrábí se z těch nejjemnějších jarních pupenů. Zelené lístky mají tvar malých klubíček. Světle žlutý nálev dává širokou škálu chutí i vůní od velmi lehké rostlinnosti k jemným tónům ovoce.
Jeden z nejcennějších čínských zelených čajů s limitovanou produkcí. Vyrábí se z těch nejjemnějších jarních pupenů. Zelené lístky mají tvar malých klubíček. Světle žlutý nálev dává širokou škálu chutí i vůní od velmi lehké rostlinnosti k jemným tónům ovoce.