Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a kakaa.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
sypaný pravý černý čaj
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a kakaa.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Původně se tato zahrada jmenovala Bara-Ringtong. V roce 1927 ji její majitel přejmenoval na památku své zesnulé dcery Margaret, která toto místo milovala. Převážně čínské čajovníky rostou ve výšce 915 - 1830 m nad mořem. Nálev okrově žluté barvy vzniká po zalití d...
Původně se tato zahrada jmenovala Bara-Ringtong. V roce 1927 ji její majitel přejmenoval na památku své zesnulé dcery Margaret, která toto místo milovala. Převážně čínské čajovníky rostou ve výšce 915 - 1830 m nad mořem. Nálev okrově žluté barvy vzniká po zalití d...
Pravý černý aromatizovaný čaj se svěží citrónovou chutí s ostřejším chilli.
Pravý černý aromatizovaný čaj se svěží citrónovou chutí s ostřejším chilli.
Zahrada Selimbong je známá pro své delikátně nasládlé, muskatelové čaje z druhé sklizně v Darjeelingu. Vysoká kvalita je dána řemeslným fortelem - pečlivým ručním sběrem lístků i užitím tradičních metod jejich zpracování. Nálev hnědooranžové barvy vzniká po zalití...
Zahrada Selimbong je známá pro své delikátně nasládlé, muskatelové čaje z druhé sklizně v Darjeelingu. Vysoká kvalita je dána řemeslným fortelem - pečlivým ručním sběrem lístků i užitím tradičních metod jejich zpracování. Nálev hnědooranžové barvy vzniká po zalití...