Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný černý čaj aromatizovaný,ochucený
Pravý černý aromatizovaný čaj se svěží citrónovou chutí s ostřejším chilli.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý černý čaj (79 %), plátky citrónu, citrónová tráva, přírodní aroma, zázvor, bílý pepř, květy kaktusu, červený pepř, santalové dřevo, květy světlice barvířské. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
sypaný černý čaj aromatizovaný,ochucený
Pravý černý aromatizovaný čaj se svěží citrónovou chutí s ostřejším chilli.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý černý čaj (79 %), plátky citrónu, citrónová tráva, přírodní aroma, zázvor, bílý pepř, květy kaktusu, červený pepř, santalové dřevo, květy světlice barvířské. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čaj pochází z jihozápadní provincie Číny FuJian. Lesklé černé lístky, zavinuté do tvaru šnečí ulity, vytvářejí po zalití nasládlý jantarový nálev. Ve vůni i chuti připomíná francouzský koňak v kombinaci s karamelem.
Čaj pochází z jihozápadní provincie Číny FuJian. Lesklé černé lístky, zavinuté do tvaru šnečí ulity, vytvářejí po zalití nasládlý jantarový nálev. Ve vůni i chuti připomíná francouzský koňak v kombinaci s karamelem.