Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý bílý čaj
Poznejte vzácnou krásu afrického bílého čaje Keňa Kapkoros Silver Tips , který se hrdě řadí do exkluzivní kolekce Salon de Thé . Tento výjimečný čaj pochází z keňské oblasti Kapkoros, kde se v nadmořské výšce přes 2 000 metrů pěstují čajovníky produkující ty nejjemnější pupeny. Pro výrobu tohoto čaje jsou ručně sbírány pouze mladé, stříbřité lístky pokryté jemným chmýřím. Keňa Kapkoros Silver Tips je pravým skvostem pro znalce, kteří hledají jedinečnost v každém doušku. Podlouhlé bílé tipsy vytvářejí po zalití světlý nálev v jehož vůni a chuti objevíte zralou meruňku a zelenou hrušku.
Vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 12 g na 1 litr. Ponechte 5 minut louhovat, poté přeceďte. Možno připravit i více nálevů.
sypaný pravý bílý čaj
sypaný pravý bílý čaj
Poznejte vzácnou krásu afrického bílého čaje Keňa Kapkoros Silver Tips , který se hrdě řadí do exkluzivní kolekce Salon de Thé . Tento výjimečný čaj pochází z keňské oblasti Kapkoros, kde se v nadmořské výšce přes 2 000 metrů pěstují čajovníky produkující ty nejjemnější pupeny. Pro výrobu tohoto čaje jsou ručně sbírány pouze mladé, stříbřité lístky pokryté jemným chmýřím. Keňa Kapkoros Silver Tips je pravým skvostem pro znalce, kteří hledají jedinečnost v každém doušku. Podlouhlé bílé tipsy vytvářejí po zalití světlý nálev v jehož vůni a chuti objevíte zralou meruňku a zelenou hrušku.
Vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 12 g na 1 litr. Ponechte 5 minut louhovat, poté přeceďte. Možno připravit i více nálevů.
sypaný pravý bílý čaj
Klasický bílý čaj produkovaný v jihovýchodní pobřežní provincii Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché lístky vytváří po zalití žlutohnědý nálev s vůní a chutí po mladých lískových oříšcích a jedlých kaštanech.
Klasický bílý čaj produkovaný v jihovýchodní pobřežní provincii Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché lístky vytváří po zalití žlutohnědý nálev s vůní a chutí po mladých lískových oříšcích a jedlých kaštanech.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.