Skladem
Datum dostupnosti:
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Vodou o teplotě 85°C zalejte čaj v poměru 3 dl na 1kus. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý bílý čaj, květy jasmínu, laskavcovky a lilie.
Nízký
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Vodou o teplotě 85°C zalejte čaj v poměru 3 dl na 1kus. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý bílý čaj, květy jasmínu, laskavcovky a lilie.
Nízký
Raritní bílý čaj vyráběný ve velmi omezeném množství. Čajové lístky a pupen se ručně sbírají a jsou pokryty stříbřitě bílým chmýřím, které je typické pro raritní sortu bílých čajů. Dlouhé drátovité lístky se zřetelným obsahem bílých tipsů vytváří světle žlutý nálev. Vůně i chuť se nese v tonech p...
Raritní bílý čaj vyráběný ve velmi omezeném množství. Čajové lístky a pupen se ručně sbírají a jsou pokryty stříbřitě bílým chmýřím, které je typické pro raritní sortu bílých čajů. Dlouhé drátovité lístky se zřetelným obsahem bílých tipsů vytváří světle žlutý nálev. Vůně i chuť se nese v tonech p...
Klasický bílý čaj produkovaný v jihovýchodní pobřežní provincii Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché lístky vytváří po zalití žlutohnědý nálev s vůní a chutí po mladých lískových oříšcích a jedlých kaštanech.
Klasický bílý čaj produkovaný v jihovýchodní pobřežní provincii Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché lístky vytváří po zalití žlutohnědý nálev s vůní a chutí po mladých lískových oříšcích a jedlých kaštanech.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.