Skladem
Datum dostupnosti:
kvetoucí čaj
Po zalití z čajových lístků vystoupí červená laskavcovka propojená jasmínovým řetízkem s květy lilie. Chuť i vůně je lehká, harmonická, sladce květinová.
Vodou o teplotě 85°C zalejte čaj v poměru 3 dl na 1kus. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý bílý čaj, květy lilie, laskavcovky a jasmínu.
kvetoucí čaj
Po zalití z čajových lístků vystoupí červená laskavcovka propojená jasmínovým řetízkem s květy lilie. Chuť i vůně je lehká, harmonická, sladce květinová.
Vodou o teplotě 85°C zalejte čaj v poměru 3 dl na 1kus. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý bílý čaj, květy lilie, laskavcovky a jasmínu.
Klasický bílý čaj produkovaný v jihovýchodní pobřežní provincii Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché lístky vytváří po zalití žlutohnědý nálev s vůní a chutí po mladých lískových oříšcích a jedlých kaštanech.
Klasický bílý čaj produkovaný v jihovýchodní pobřežní provincii Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché lístky vytváří po zalití žlutohnědý nálev s vůní a chutí po mladých lískových oříšcích a jedlých kaštanech.
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v pěstitelské zemi. Sběr zde probíhá unikátně ...
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v pěstitelské zemi. Sběr zde probíhá unikátně ...
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.