Skladem
Datum dostupnosti:
kvetoucí čaj
Po zalití z čajových lístků vystoupí červená laskavcovka propojená jasmínovým řetízkem s květy lilie. Chuť i vůně je lehká, harmonická, sladce květinová.
Vodou o teplotě 85°C zalejte čaj v poměru 3 dl na 1kus. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý bílý čaj, květy lilie, laskavcovky a jasmínu.
kvetoucí čaj
Po zalití z čajových lístků vystoupí červená laskavcovka propojená jasmínovým řetízkem s květy lilie. Chuť i vůně je lehká, harmonická, sladce květinová.
Vodou o teplotě 85°C zalejte čaj v poměru 3 dl na 1kus. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý bílý čaj, květy lilie, laskavcovky a jasmínu.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Pochází z čínské provincie Fujian. Čaj prošel třemi procesy ochucení vysoce kvalitním květy jasmínu. Tomuto čaji dominují bílé, podlouhlé tipsy doplněné zeleným horním lístkem. Delikátní spojení bílého čaje ochuceného květy jasmínu.
Pochází z čínské provincie Fujian. Čaj prošel třemi procesy ochucení vysoce kvalitním květy jasmínu. Tomuto čaji dominují bílé, podlouhlé tipsy doplněné zeleným horním lístkem. Delikátní spojení bílého čaje ochuceného květy jasmínu.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.