Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý černý čaj čerstvá sklizeň 2024
Čajová zahrada Rohini získala své jméno od stejnojmenné říčky, která oblast lemuje. Je obklopena horami a lesními porosty, kde volně žijí sloni a leopardi. Zahrada se vyznačuje největší rozmanitostí čajovníků Clonal v Darjeelingu, které byly vysázeny teprve v roce 1996. Čaji dominují tmavé, olivově zelené a hnědé lístky doplněné občasnými světle zelenými tipsy. Jejich zalitím vzniká zlatohnědý nálev s intenzivní dlouhotrvající vůní i chutí po mladém vlašském ořechu a květu heřmánku.
vodou o teplotě 85 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj čerstvá sklizeň 2024
sypaný pravý černý čaj čerstvá sklizeň 2024
Čajová zahrada Rohini získala své jméno od stejnojmenné říčky, která oblast lemuje. Je obklopena horami a lesními porosty, kde volně žijí sloni a leopardi. Zahrada se vyznačuje největší rozmanitostí čajovníků Clonal v Darjeelingu, které byly vysázeny teprve v roce 1996. Čaji dominují tmavé, olivově zelené a hnědé lístky doplněné občasnými světle zelenými tipsy. Jejich zalitím vzniká zlatohnědý nálev s intenzivní dlouhotrvající vůní i chutí po mladém vlašském ořechu a květu heřmánku.
vodou o teplotě 85 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj čerstvá sklizeň 2024
Pravý zelený čaj Sencha s harmonickou kombinací pomerančů a vánočního koření.
Pravý zelený čaj Sencha s harmonickou kombinací pomerančů a vánočního koření.
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...
Zelený čaj z oblasti Simao v provincii Yunnan. Je natolik populární a zavedený, že jej místní lidé popíjejí každodenně. Tmavě zelené, mírně svinuté čajové lístky vytvářejí nálev světle zelené barvy. V chuti i vůni naleznete sušenou švestku s lehce kouřovým nádechem.
Zelený čaj z oblasti Simao v provincii Yunnan. Je natolik populární a zavedený, že jej místní lidé popíjejí každodenně. Tmavě zelené, mírně svinuté čajové lístky vytvářejí nálev světle zelené barvy. V chuti i vůni naleznete sušenou švestku s lehce kouřovým nádechem.