Skladem
Datum dostupnosti:
sušená dužina bobulí kávovníku Coffea arabica L.
Kávová zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Hacienda Sonora, kde se ve výšce 1250 m n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní káva. Kávovníky se pěstují na svazích v okolí sopky Poás v centrálním údolí Kostariky, kde se rozprostírá velká část nedotčené džungle. Charakteristika: jablečný cider, med, ibišek. Obsahuje kofein.
vroucí vodou zalejte sušenou dužinu bobulí kávovníku v poměru 20 g (cca 10 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 10 minut louhovat. Poté přeceďte.
sušená dužina bobulí kávovníku Coffea arabica L. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 24.2 kJ/ 5.72 kcal, tuky 0.02 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.11 g (z toho cukry 0,61 g), bílkoviny 0,15 g, sůl 0 g.
sušená dužina bobulí kávovníku Coffea arabica L.
Kávová zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni. Cascara pochází z farmy Hacienda Sonora, kde se ve výšce 1250 m n. m. již přes 50 let pěstuje a zpracovává vysoce kvalitní káva. Kávovníky se pěstují na svazích v okolí sopky Poás v centrálním údolí Kostariky, kde se rozprostírá velká část nedotčené džungle. Charakteristika: jablečný cider, med, ibišek. Obsahuje kofein.
vroucí vodou zalejte sušenou dužinu bobulí kávovníku v poměru 20 g (cca 10 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 10 minut louhovat. Poté přeceďte.
sušená dužina bobulí kávovníku Coffea arabica L. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 24.2 kJ/ 5.72 kcal, tuky 0.02 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.11 g (z toho cukry 0,61 g), bílkoviny 0,15 g, sůl 0 g.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový dž...
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový dž...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené ...