Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový džem a pekanové ořechy. Tělo je bohaté, acidita ušlechtilá.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, french press, moka, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový džem a pekanové ořechy. Tělo je bohaté, acidita ušlechtilá.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, french press, moka, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Tato káva pochází z úrodného údolí Central Valley, nejlidnatější a ekonomicky nejaktivnější oblasti Kostariky. Region je proslulý nejen malebnými vesničkami spjatými s pěstováním kávy, ale i přírodními parky s vulkány a vodopády. Ke zpracování používají místní far...
Tato káva pochází z úrodného údolí Central Valley, nejlidnatější a ekonomicky nejaktivnější oblasti Kostariky. Region je proslulý nejen malebnými vesničkami spjatými s pěstováním kávy, ale i přírodními parky s vulkány a vodopády. Ke zpracování používají místní far...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí originálních čokoládových pralinek.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...