Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Delikátní spojení mléčného oolongu s indickým kořením.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý polofermentovaný čaj Milk oolong (54 %)[polofermentovaný čaj, mléčné aroma (min. 1,5 %)], skořice, fenykl plod, zázvor, kardamom plod, bílý pepř, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nízký
Delikátní spojení mléčného oolongu s indickým kořením.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý polofermentovaný čaj Milk oolong (54 %)[polofermentovaný čaj, mléčné aroma (min. 1,5 %)], skořice, fenykl plod, zázvor, kardamom plod, bílý pepř, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nízký
Tento oolong pochází z čajové továrny Waldemar. Její historie sahá až do roku 1913, kdy se specializovala na výrobu černých čajů. Teprve v poslední době byla přebudována na výrobu oolongů a zelených čajů. Leží v oblasti Uda Pussellawa. Dlouhé, černohnědé, mírně svinuté lístky vytvářejí nálev nasl...
Tento oolong pochází z čajové továrny Waldemar. Její historie sahá až do roku 1913, kdy se specializovala na výrobu černých čajů. Teprve v poslední době byla přebudována na výrobu oolongů a zelených čajů. Leží v oblasti Uda Pussellawa. Dlouhé, černohnědé, mírně svinuté lístky vytvářejí nálev nasl...
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.