Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Delikátní spojení mléčného oolongu s indickým kořením.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý polofermentovaný čaj Milk oolong (54 %)[polofermentovaný čaj, mléčné aroma (min. 1,5 %)], skořice, fenykl plod, zázvor, kardamom plod, bílý pepř, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nízký
Delikátní spojení mléčného oolongu s indickým kořením.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý polofermentovaný čaj Milk oolong (54 %)[polofermentovaný čaj, mléčné aroma (min. 1,5 %)], skořice, fenykl plod, zázvor, kardamom plod, bílý pepř, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nízký
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.