Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.
Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.
Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a komplexní ovocné tóny.
Ve vůni a chuti dominují tmavé třešně v rumu, fíky a nugát.
Tato káva vznikla s respektem k přírodě i lidem - ochutnejte příběh, který má smysl.
Ideální pro tyto druhy přípravy: filtr, aeropress či french press.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.
Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.
Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a komplexní ovocné tóny.
Ve vůni a chuti dominují tmavé třešně v rumu, fíky a nugát.
Tato káva vznikla s respektem k přírodě i lidem - ochutnejte příběh, který má smysl.
Ideální pro tyto druhy přípravy: filtr, aeropress či french press.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí borůvkového muffinu
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí borůvkového muffinu
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící v oblasti Nyamagabe poblíž vesnice Kamiro, Majitel Fred Kasigwa zde pěstuje spolu s dalšími farmáři již po mnoho generací kávu jen té nejvyšší kvality. Její vynikající chuť je dosažena vlivem sopečné půdy a nadmoř...
Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící v oblasti Nyamagabe poblíž vesnice Kamiro, Majitel Fred Kasigwa zde pěstuje spolu s dalšími farmáři již po mnoho generací kávu jen té nejvyšší kvality. Její vynikající chuť je dosažena vlivem sopečné půdy a nadmoř...