Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Proces: anaerobic natural
Region: San Salvador Volcano
Nadmořská výška: 1650 m n.m.
Farmář: Fernando Alfaro
Odrůda: Bourbon/Arabigo
Charakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93 – 94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Proces: anaerobic natural
Region: San Salvador Volcano
Nadmořská výška: 1650 m n.m.
Farmář: Fernando Alfaro
Odrůda: Bourbon/Arabigo
Charakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93 – 94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Pacas/Sarchimor zpracovávané metodou orange honey. Káva pochází z farmy Santa Cristina, jejímiž majiteli jsou Ana a Rene Hernandez. Nachází se v pohoří El Balsamo Qetzaltepeq, v oblasti okolo ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jedná se o odrůdy Bourbon/Pacas/Sarchimor zpracovávané metodou orange honey. Káva pochází z farmy Santa Cristina, jejímiž majiteli jsou Ana a Rene Hernandez. Nachází se v pohoří El Balsamo Qetzaltepeq, v oblasti okolo ...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí likéru.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí likéru.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...