Proces: anaerobic natural, Region: San Salvador Volcano, Nadmořská výška: 1650 m n.m., Farmář: Fernando Alfaro, Odrůda: Bourbon/Arabigo. Charakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic natural, Region: San Salvador Volcano, Nadmořská výška: 1650 m n.m., Farmář: Fernando Alfaro, Odrůda: Bourbon/Arabigo. Charakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic natural, Region: San Salvador Volcano, Nadmořská výška: 1650 m n.m., Farmář: Fernando Alfaro, Odrůda: Bourbon/Arabigo. Charakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic natural, Region: San Salvador Volcano, Nadmořská výška: 1650 m n.m., Farmář: Fernando Alfaro, Odrůda: Bourbon/Arabigo. Charakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.