Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý bílý čaj ovoněný
Pochází z čínské provincie Fujian. Čaj prošel třemi procesy ochucení vysoce kvalitním květy jasmínu. Tomuto čaji dominují bílé, podlouhlé tipsy doplněné zeleným horním lístkem. Delikátní spojení bílého čaje ochuceného květy jasmínu.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj ovoněný
sypaný pravý bílý čaj ovoněný
Pochází z čínské provincie Fujian. Čaj prošel třemi procesy ochucení vysoce kvalitním květy jasmínu. Tomuto čaji dominují bílé, podlouhlé tipsy doplněné zeleným horním lístkem. Delikátní spojení bílého čaje ochuceného květy jasmínu.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj ovoněný
Po zalití se lístky rozvinou a odhalí skryté květy měsíčku propojené s laskavcovkou a jasmínem. Lehká vůně květin a vydatný čajový nálev.
Po zalití se lístky rozvinou a odhalí skryté květy měsíčku propojené s laskavcovkou a jasmínem. Lehká vůně květin a vydatný čajový nálev.
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.