Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená káva s aroma čerstvých limetek, sladké smetany a kokosových vloček.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma čerstvých limetek, sladké smetany a kokosových vloček (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 35 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 1,1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená káva s aroma čerstvých limetek, sladké smetany a kokosových vloček.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma čerstvých limetek, sladké smetany a kokosových vloček (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 35 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 1,1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí oříškových laskonek
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí oříškových laskonek
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...