Posledních 5 kusů skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí borůvkového muffinu
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma s příchutí borůvkového muffinu (3%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 35 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí borůvkového muffinu
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma s příchutí borůvkového muffinu (3%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 35 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené ...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí pražených oříšků s nádechem kokosu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí pražených oříšků s nádechem kokosu.
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...