Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaná směs koření a bylin na přípravu nálevu
Ájurvédský čaj s příjemně výraznou chutí kardamomu, kakaových bobů a fenyklu prospěje vašemu tělu a zklidní vaši mysl.
Kardamom je po šafránu a vanilce třetí nejdražší koření světa. Používá se v kuchyni, ale díky svým léčivým účinkům je hojně využívaný k prevenci a podpůrné léčbě mnoha neduhů zejména v Ájurvédě:
SLOŽENÍ: pomerančová kůra, skořice, fenykl, kakaová jádra (11 %), kopřiva, kardamom (9 %), kakaové slupky (7 %), anýz. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
ZPŮSOB PŘÍPRAVY: Směs zalejte vroucí vodou v poměru 10 g (asi 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr. Luhujte 7 minut a přeceďte.
OBSAH: 70 g.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
Bez kofeinu
sypaná směs koření a bylin na přípravu nálevu
Ájurvédský čaj s příjemně výraznou chutí kardamomu, kakaových bobů a fenyklu prospěje vašemu tělu a zklidní vaši mysl.
Kardamom je po šafránu a vanilce třetí nejdražší koření světa. Používá se v kuchyni, ale díky svým léčivým účinkům je hojně využívaný k prevenci a podpůrné léčbě mnoha neduhů zejména v Ájurvédě:
SLOŽENÍ: pomerančová kůra, skořice, fenykl, kakaová jádra (11 %), kopřiva, kardamom (9 %), kakaové slupky (7 %), anýz. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
ZPŮSOB PŘÍPRAVY: Směs zalejte vroucí vodou v poměru 10 g (asi 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr. Luhujte 7 minut a přeceďte.
OBSAH: 70 g.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
Bez kofeinu
Původně se tato zahrada jmenovala Bara-Ringtong. V roce 1927 ji její majitel přejmenoval na památku své zesnulé dcery Margaret, která toto místo milovala. Převážně čínské čajovníky rostou ve výšce 915 - 1830 m nad mořem. Nálev okrově žluté barvy vzniká po zalití d...
Původně se tato zahrada jmenovala Bara-Ringtong. V roce 1927 ji její majitel přejmenoval na památku své zesnulé dcery Margaret, která toto místo milovala. Převážně čínské čajovníky rostou ve výšce 915 - 1830 m nad mořem. Nálev okrově žluté barvy vzniká po zalití d...
Čaj pochází z jihozápadní provincie Číny FuJian. Lesklé černé lístky, zavinuté do tvaru šnečí ulity, vytvářejí po zalití nasládlý jantarový nálev. Ve vůni i chuti připomíná francouzský koňak v kombinaci s karamelem.
Čaj pochází z jihozápadní provincie Číny FuJian. Lesklé černé lístky, zavinuté do tvaru šnečí ulity, vytvářejí po zalití nasládlý jantarový nálev. Ve vůni i chuti připomíná francouzský koňak v kombinaci s karamelem.
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...