Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Kombinací tří káv jsme vytvořili recepturu, která je přímo určena pro přípravu kávy v kombinaci s mlékem. Je to dáno výslednou chutí, ve které převažují tóny hořké čokolády a především mohutné tělo. Takto připravená káva je sametově jemná, s lehkým nádechem oříšků. Je vhodná spíše pro milovníky tradičnější chuti kávy.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 30 ml vody použijte 8 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Kombinací tří káv jsme vytvořili recepturu, která je přímo určena pro přípravu kávy v kombinaci s mlékem. Je to dáno výslednou chutí, ve které převažují tóny hořké čokolády a především mohutné tělo. Takto připravená káva je sametově jemná, s lehkým nádechem oříšků. Je vhodná spíše pro milovníky tradičnější chuti kávy.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 30 ml vody použijte 8 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
...pražená káva s aroma ušlechtilé čokolády a lískových oříšků
...pražená káva s aroma ušlechtilé čokolády a lískových oříšků
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...