Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný černý čaj ochucený
Kombinace indického černého čaje a koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 8 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Pravý indický Masala Chai: dejte vařit 100 ml vody s 1 lžičkou cukru a 1 lžící čaje. Jakmile směs začne vřít přidejte 300 ml horkého mléka a opět přiveďte k varu. Následně na 3 minuty odstavte a poté přeceďte.
pravý černý čaj, kardamom, skořice, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
sypaný černý čaj ochucený
Kombinace indického černého čaje a koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 8 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Pravý indický Masala Chai: dejte vařit 100 ml vody s 1 lžičkou cukru a 1 lžící čaje. Jakmile směs začne vřít přidejte 300 ml horkého mléka a opět přiveďte k varu. Následně na 3 minuty odstavte a poté přeceďte.
pravý černý čaj, kardamom, skořice, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
Kombinace indického černého čaje a koření.
Kombinace indického černého čaje a koření.
Vysokohorský čaj ze střechy světa, je silnější než v sousedství položený Darjeeling, obsahuje velké množství zlatých tipsů (pupenů). Krátké hnědočerné lístky dávají vzniku nálevu hnědožluté barvy s vůní i chutí připomínající luční med.
Vysokohorský čaj ze střechy světa, je silnější než v sousedství položený Darjeeling, obsahuje velké množství zlatých tipsů (pupenů). Krátké hnědočerné lístky dávají vzniku nálevu hnědožluté barvy s vůní i chutí připomínající luční med.
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...