Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pravé zelené čaje Sencha, En Shi Yu Lu, Lung Ching a pravý bílý čaj Wild Buds se zajímavou kombinací banánů s lehkými tóny zázvoru a santalového dřeva.
vodou o teplotě 70°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý zelený čaj Sencha, jablka, pravé zelené čaje En shi Yu Lu a Lung Ching, přírodní aroma, zázvor, santalové dřevo, pravý bílý čaj Wild Buds. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nízký
Pravé zelené čaje Sencha, En Shi Yu Lu, Lung Ching a pravý bílý čaj Wild Buds se zajímavou kombinací banánů s lehkými tóny zázvoru a santalového dřeva.
vodou o teplotě 70°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý zelený čaj Sencha, jablka, pravé zelené čaje En shi Yu Lu a Lung Ching, přírodní aroma, zázvor, santalové dřevo, pravý bílý čaj Wild Buds. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nízký
Porcelánový hrnek 0,75 l z kolekce OXALIS Design. Originální motiv nakreslila mladá animátorka a výtvarnice Linda Audyová. Hrnek je vhodný do myčky na nádobí.
Porcelánový hrnek 0,75 l z kolekce OXALIS Design. Originální motiv nakreslila mladá animátorka a výtvarnice Linda Audyová. Hrnek je vhodný do myčky na nádobí.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...