Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Výrazná chuť s trpkou a hořkou nótou. Kakao projevuje plnou a kyselou svěžest červeného ovoce, kořeněné nóty a zajímavé třísloviny typické pro červené víno.
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Obsah kakaového másla 10 - 12 %. Výrazná chuť s trpkou a hořkou nótou. Kakao projevuje plnou a kyselou svěžest červeného ovoce, kořeněné nóty a zajímavé třísloviny typické pro červené víno. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 1276 kJ/ 305 kcal, tuky 11 g (z toho nasycené mastné kyseliny 6.6 g), sacharidy 10 g (z toho cukry 0.5 g), bílkoviny 22 g, sůl 0.05 g.
Výrazná chuť s trpkou a hořkou nótou. Kakao projevuje plnou a kyselou svěžest červeného ovoce, kořeněné nóty a zajímavé třísloviny typické pro červené víno.
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Obsah kakaového másla 10 - 12 %. Výrazná chuť s trpkou a hořkou nótou. Kakao projevuje plnou a kyselou svěžest červeného ovoce, kořeněné nóty a zajímavé třísloviny typické pro červené víno. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 1276 kJ/ 305 kcal, tuky 11 g (z toho nasycené mastné kyseliny 6.6 g), sacharidy 10 g (z toho cukry 0.5 g), bílkoviny 22 g, sůl 0.05 g.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.