Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý černý čaj
Směs čajů první sklizně z různých zahrad Darjeelingu. Květnatá vůně, zlatý nálev.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
Střední
sypaný pravý černý čaj
Směs čajů první sklizně z různých zahrad Darjeelingu. Květnatá vůně, zlatý nálev.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Vydatná snídaňová směs assamských čajů, kterou lze dobře kombinovat s mlékem. Ve vůni i v chuti objevíte lesní med a kakao. Je patrně nejpopulárnějším reprezentantem britské čajové kultury.
Vydatná snídaňová směs assamských čajů, kterou lze dobře kombinovat s mlékem. Ve vůni i v chuti objevíte lesní med a kakao. Je patrně nejpopulárnějším reprezentantem britské čajové kultury.
Čajová zahrada Mission Hill se rozkládá na úpatí vznešeného Himálaje. Je obklopena lesy, horskými potoky a zasněženými vrcholky hor. Nadmořská výška a klima dodávají čajům Mission Hill jedinečnou mystickou chuť. Své jméno ,,Mission Hill,, pravděpodobně dostala od skotských misionářů, kteří byli d...
Čajová zahrada Mission Hill se rozkládá na úpatí vznešeného Himálaje. Je obklopena lesy, horskými potoky a zasněženými vrcholky hor. Nadmořská výška a klima dodávají čajům Mission Hill jedinečnou mystickou chuť. Své jméno ,,Mission Hill,, pravděpodobně dostala od skotských misionářů, kteří byli d...
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.