Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pravý černý aromatizovaný čaj s tajemnou chutí pomerančů a meruněk.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý černý čaj, ananas, pomerančová kůra, aroma, květy pomerančovníku. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
Pravý černý aromatizovaný čaj s tajemnou chutí pomerančů a meruněk.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý černý čaj, ananas, pomerančová kůra, aroma, květy pomerančovníku. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
Tradiční černý čaj pocházející z oblastí Lankaran-Astara v Ázerbájdžánu. Čaj byl v Ázerbájdžánu vždy pojítkem celé rodiny. Jedná se o mix velkolistých, dlouze zatočených lístků OPA. Dlouhé zakroucené listy dávají po zalití nálev zlatavé barvy. Vůně nálevu je silná a vydatná. V chuti se projevuje ...
Tradiční černý čaj pocházející z oblastí Lankaran-Astara v Ázerbájdžánu. Čaj byl v Ázerbájdžánu vždy pojítkem celé rodiny. Jedná se o mix velkolistých, dlouze zatočených lístků OPA. Dlouhé zakroucené listy dávají po zalití nálev zlatavé barvy. Vůně nálevu je silná a vydatná. V chuti se projevuje ...
Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný pro dochucení mlékem.
Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný pro dochucení mlékem.
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...