Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Počátek zahrady Meleng se datuje do roku 1852. Pravidelně svinuté černé lístky s vysokým podílem zlatých tipsů dávají vznik tmavohnědému nálevu. Příjemně nasládlá chuť připomíná ječný slad, v závěru se objevuje smetanový tón. Lot OR600/12.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Černý čaj.
sypaný pravý černý čaj
Počátek zahrady Meleng se datuje do roku 1852. Pravidelně svinuté černé lístky s vysokým podílem zlatých tipsů dávají vznik tmavohnědému nálevu. Příjemně nasládlá chuť připomíná ječný slad, v závěru se objevuje smetanový tón. Lot OR600/12.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Černý čaj.
Černý čaj s vyváženou chutí sladkokyselého plodu rakytníku a koření.
Černý čaj s vyváženou chutí sladkokyselého plodu rakytníku a koření.
Čajová zahrada Nagri vznikla v roce 1870. Dříve se na jejím území choval dobytek, proto se můžete setkat i s označením Nagri farm. Zahrada dlouhá léta chátrala a neprosperovala. Současný majitel do ní však investoval značné prostředky, které pomohly posunout kvalit...
Čajová zahrada Nagri vznikla v roce 1870. Dříve se na jejím území choval dobytek, proto se můžete setkat i s označením Nagri farm. Zahrada dlouhá léta chátrala a neprosperovala. Současný majitel do ní však investoval značné prostředky, které pomohly posunout kvalit...
Historie zahrady Chongtong sahá do let 1882- 1883. Zahrada se rozprostírá podél řeky Rangeet s nádherným výhledem na Kančendžengu. Po zalití drobných černohnědých, lehce zakroucených listů vzniká nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti můžete rozpoznat kandovaný citr...
Historie zahrady Chongtong sahá do let 1882- 1883. Zahrada se rozprostírá podél řeky Rangeet s nádherným výhledem na Kančendžengu. Po zalití drobných černohnědých, lehce zakroucených listů vzniká nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti můžete rozpoznat kandovaný citr...