Černé sypané čaje - světový výběrAčkoliv jsou s černým čajem spojené především země dálného východu, čajové skvosty najdeme také v mnoha dalších koutech světa. Černé čaje z Keni či Tanzanie se mohou pyšnit jedinečnou a zajímavou chutí a původem z menších rodinných farem. Keňa se dokonce řadí mezi největší světové vývozce čaje, většina exportu však míří do arabských zemí. Využijte tedy jedinečné příležitosti a ochutnejte výtečný čaj z méně známých čajových zemí.
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Na svazích Mount Kenya v nadmořské výšce od 1500 do 2200 m se nachází největší čajová oblast v zemi. Díky zdravému klimatu a minerálně bohatým půdám mají čaje z této oblasti unikátní charakteristické vlastnosti a plnou chuť. Černé podlouhlé i jemně zakroucené listy dávají po zalití hnědooranž...
Na svazích Mount Kenya v nadmořské výšce od 1500 do 2200 m se nachází největší čajová oblast v zemi. Díky zdravému klimatu a minerálně bohatým půdám mají čaje z této oblasti unikátní charakteristické vlastnosti a plnou chuť. Černé podlouhlé i jemně zakroucené listy dávají po zalití hnědooranž...
Na svazích Mount Kenya v nadmořské výšce od 1500 do 2200 m se nachází největší čajová oblast v zemi. Díky zdravému klimatu a minerálně bohatým půdám mají čaje z této oblasti unikátní charakteristické vlastnosti a plnou chuť. Černé podlouhlé i jemně zakroucené listy dávají po zalití hnědooranž...
Na svazích Mount Kenya v nadmořské výšce od 1500 do 2200 m se nachází největší čajová oblast v zemi. Díky zdravému klimatu a minerálně bohatým půdám mají čaje z této oblasti unikátní charakteristické vlastnosti a plnou chuť. Černé podlouhlé i jemně zakroucené listy dávají po zalití hnědooranž...
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.