Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy vyrobené na její farmě. Odrůda: Colombia, CR95, Caturra, Proces: Washed. Ve vůni i chuti můžete nalézt ušlechtilou čokoládu, pomeranč a sušené švestky. Acidita je nízká.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
pražená zrnková káva (100% arabika)
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy vyrobené na její farmě. Odrůda: Colombia, CR95, Caturra, Proces: Washed. Ve vůni i chuti můžete nalézt ušlechtilou čokoládu, pomeranč a sušené švestky. Acidita je nízká.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
...pražená káva s aroma s příchutí ušlechtilé čokolády a lískových oříšků
...pražená káva s aroma s příchutí ušlechtilé čokolády a lískových oříšků
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.