Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
OXALIS slaví 30 let! K této krásné příležitosti jsme vytvořili limitovanou edici produktů, kterou oslavujeme naše výročí. Můžete ochutnat výběr oblíbených čajů z různých kategorií, i pár novinek. Všechny tyto produkty mají speciální etiketu s barevným logem a jsou dostupné pouze v malých baleních.
\cf2V chuti i vůni ucítíte jahody, marshmallow a hnědý cukr. Tělo je sametové, acidita delikátní.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
OXALIS slaví 30 let! K této krásné příležitosti jsme vytvořili limitovanou edici produktů, kterou oslavujeme naše výročí. Můžete ochutnat výběr oblíbených čajů z různých kategorií, i pár novinek. Všechny tyto produkty mají speciální etiketu s barevným logem a jsou dostupné pouze v malých baleních.
\cf2V chuti i vůni ucítíte jahody, marshmallow a hnědý cukr. Tělo je sametové, acidita delikátní.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Káva pochází z La Cuesta Farm, která se nachází v regionu Los Santos v nadmořské výšce 1450 m. n. m. Při zpracování se používá nejmodernější odstraňovač slupek, který umožňuje, aby při následném sušení na lůžku zůstalo na kávových zrnech až 100 % dužiny. Odrůda Carurra, Catuai. Proces: Black ...
Káva pochází z La Cuesta Farm, která se nachází v regionu Los Santos v nadmořské výšce 1450 m. n. m. Při zpracování se používá nejmodernější odstraňovač slupek, který umožňuje, aby při následném sušení na lůžku zůstalo na kávových zrnech až 100 % dužiny. Odrůda Carurra, Catuai. Proces: Black ...
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Promytá káva od farmáře Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departamentu Copan. Ve vůni objevíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vjem vůně, navíc v ní najdete pečené kaštany. Tělo je zemité, acidita citronová.
Promytá káva od farmáře Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departamentu Copan. Ve vůni objevíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vjem vůně, navíc v ní najdete pečené kaštany. Tělo je zemité, acidita citronová.