Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
pražená zrnková káva
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí mandlí a amaretta.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí mandlí a amaretta.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí kokosu s notou jamajského rumu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí kokosu s notou jamajského rumu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s nádechem čokolády, smetany a třešní.